ЗА НАС

Годишна награда за луксозно строителство,
архитектура и дизайн 2014 г.

Untitled-1 copy

 

Апартаментен комплекс Аполон

Инвестиционна фирма в областта на строителството на жилища. Нашата дейност датира от 2004 г., като проектите, в които сме инвестирали и изградили са комплекси АПОЛОН 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Аполон Несебър в гр. Несебър и най-новият Аполон 9.

Бизнесът ни успешно е развит на английския, ирландския и руския пазар.  Работим с високо квалифициран екип, доказал своя професионализъм и коректност към клиентите. Комплексите „АПОЛОН” са известни и търсени на пазара, доказали максимално добро съотношение между качество и цена.Апартаментите за продажба са в напълно завършен вид с обзаведена кухня. Нa нашите клиенти като допълнителни услуги предлагаме обзавеждане на жилищата, управление на комплексите, свързване с фирма за отдаване под наем, юридически услуги и безплатни консултации.

Целта ни е запазване на постигнатото високо качество на предлаганите жилища, развитие, разширяване и обогатяване на предлаганите услуги с цел по – пълно задоволяване изискванията на нашите настоящи и бъдещи клиенти. Развитието на строителния бизнес и успешното налагане на пазара на недвижимите имоти е наша достижима цел, с осъществяването на която ще допринесем за просперитета както на фирмата, така и на нашите бизнес – партньори, контрагенти, клиенти и наши добри приятели.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Въплъщение на вашите мечти за идеален семеен отдих

Чист морски въздух, златни пясъчни плажове, плясък на вълни, крясък на чайки, под които искаш да се събуждаш, натурални и екологично чисти продукти. Отдихът, за който сте мечтали вече е достъпен на черноморското крайбрежие в България – в комплекс Аполон.

Аполон – това не е просто жилищни комплекси, удачно разположени на самото море и идеално подходящи за семеен отдих,  Аполон – това е пространство на хармония и комфорт за ценителите на красивия, спокойния и удобен отдих за вас и вашите деца.

Аполон е разположен в престижен район на южното крайбрежие на България, в близост до приказния Несебър и на 20 минути път от съвременото летище Бургас. Пясъчната ивица е на 200м. От комплекса  до аквапарка  с множество водни атракции и игри, отстоянието е не повече от 300м. Това уникално разположение е идеално за тиха и приятна семейна почивка, далече от градския шум. Ако ви се прииска да „влезете в града” – на 2км. от Аполон е гр. Несебър, един от най – древните и красиви европейски градове, а на 3км. се намира курортен комплекс Слънчев бряг с неговия бурен нощен живот

Аполон към този момент се състои от девет почти напълно заселени жилищни комплекси с развита и работеща инфраструктура. Всички сгради са оборудвани с асансьори, независимо, че височината на всеки от тях е на не повече от 4-5 етажа. Апартаментите се продават напълно завършени и годни за живеене, оборудвани с кухненска мебел, хладилник, климатик и обзаведена баня с тоалетна. По желание на клиента може да се постави пералня и миялна машина.

На територията на Аполон в услуга на вас и вашето семейство са разположени:

Изумителни басейни, в които децата предпочитат да прекарат по-голямата част от времето си. Към този момент такива басейни няма да намерите в никой друг комплекс в района. За родителите са осигурени маси, чадъри и шезлотги, които могат да се ползват безплатно от собствениците на апартаментите в комплекса.

Детските игрови площадки са с уникално покритие и всевъзможни занятия и атракциони за децата.

 • Открит тенис корт
 • Благоустроена територия на комплекса, потънала в зеленина и цветя.
 • Ресторант, предлагащ прясна риба и богато разнообразие от блюда за всеки вкус.
 • Барове
 • Магазин, в който може да откриете всичко необходимо, ако предпочитате сами да приготвяте своята храна.
 • Целогодишна, 24 часова охрана и видеонаблюдение
 • Автомобили под наем
 • Паркинг
 • Почистване на апартаменти, детегледачка
 • Сателитна ТВ
 • Интернет
 • Безплатен морски пясъчен плаж, аквапарк – всичко това на 5 минути пеша.

Комплекс  Аполон предлага огромен избор на апартаменти за всеки вкус: от уютни студия до просторни апартаменти с няколко спални, с възможност за обединение на няколко апартамента, промени в плановете  още на етап строителство.

Придобивайки апартамент в Аполон, вие можете да  бъдете уверени, че вашата почивка няма да бъде помрачена от никакви проблеми. За строителството и изграждането на  сградите се изпалзват само висококачествени материали. Стените са тухлени, обезпечаващи високо равнище на шумо и топлоизолация. Апартаментите са напълно завършени, а по желание могат да бъдат оборудвани и с всички необходими мебели.

Аполон – за разлика от много други комплекси, предоставя възможност за целогодишно живеене. Цялата инфраструктора работи не само през лятото, но и през всички сезони.

Собствениците на недвижим имот в Аполон могат да бъдат спокойни за качеството на закупеното жилище и неговата надежност. През цялото време комплекса е под охрана, а управляващата компания решава всички възникнали проблеми, а също помага и с устройството на първоначално живеене. Що се отнася до юридическата страна на сделката инвеститорът притежава юридическа кантора, която оформя всички необходими документи по приключване на сделката и оформяне на нотариалния акт за собственост.

Комплекс Аполон съчетава в себе си всичко което е нужно за отличен семеен отдих и възможност за постоянно живеене – комфортен климат в България, достъпно море на няколко крачки от комплекса, удобна инфраструктура, свежи продукти по всяко време на годината и винаги отлична компания за вас и вашите деца. Придобивайки апартамент в Аполон вие не само получавате статут на собственик на престижен недвижим имот, но подарявате множество ярки емоции на своите близки, а също така получавате възможност да укрепите своето здраве и да да се насладите на всичко, което е нужно за една първокласна почивка.