Аполон 9

Компанията представя най – новият си проект АПОЛОН 9, който продължава серията  на  Комплекс от затворен тип „АПОЛОН“, разположен между Равда и Несебър, 150м. от морето, 3 км. от известният  морски курорт Слънчев Бряг, на 2 км. От старинният  Несебър и 25 км. От Бургас. Той представя изборът на съвременния човек, далеч от стреса на забързаното ежедневие, удобства, отговарящи на всички ваши потребности, заобиколен от красива природа.
Аполон 9 се състои от шест етажна сграда и  предоставя на бъдещите си собственици апартаменти с прекрасна панорама и море. Ограден с живописни  вътрешни пространства – градини със зеленина и разнообразна декоративна растителност, детска площадка, басейн  за деца и възрастни, зони за отдих и разходка,  подземен паркинг.“Аполон 9 ” е изключителен комплекс, фокусиран върху основните идеи – уютна обстановка, висококачествено строителство отговарящо на европейските стандарти.

Българска  архитектура, оригинални фасадни решения, луксозно завършени общи части,   Апартаментите се предлагат в напълно завършен вид.

Площ на парцела – 5 400 кв.м.

Разгъната застроена площ – 8045 кв.м.

Аполон 9 се състои от 4 секций – А, В, С, D

Общ брой апартаменти – 155

  • 56 бр. студия
  • 78 бр. с една спалня
  • 18 бр. с две спални
  • 3 бр. с три спални

Комплексът е напълно самостоятелно отделен с ограда и собствен пропускателен режим.

“АПОЛОН 9” е удобен за целогодишно обитаване и целогодишно предлага за собствениците множество полезни услуги – чистене, пране, поддръжка на имотите, ремонти,   посрещане с автомобил на пристигащи собственици от летището или от всяка друга точка в страната, подготовка на имота за посещение на собственика, трансфери до всяка точка на страната, консултация и помощ при обзавеждане  и още много ценни услуги за собствениците.

Всички собственици и гости , отседнали в “АПОЛОН 9” могат да ползват неограничено всички екстри на Комплекс “АПОЛОН”

Близостта на гр.Несебър, признат от UNESCO за световен паметник на културата; удобните комуникации; възможността за селски, ловен, риболовен, винен  и горски туризъм, прави Комплекс АПОЛОН , място, уникално в световен мащаб.

Начало строителство – 15.10.2014г.

Завършване – 15.08.2015г.

 

Разпределение Секция А     

Апартаменти за продажба в комплекс Аполон 9 Секция А

 

 

Разпределение Секция B     

Апартаменти за продажба в комплекс Аполон 9 Секция  B

 

 

Разпределение Секция C     

Апартаменти за продажба в комплекс Аполон 9 Секция C

 

 

Разпределение Секция D    

 Апартаменти за продажба в комплекс Аполон 9 Секция D