Аполон Несебър

 

„АПОЛОН – НЕСЕБЪР”   проект  на  комплекса от затворен тип  „АПОЛОН” разположен на 150 м. от плажа,  недалеч от известният  морски курорт Слънчев Бряг, на 2 км. от старинният Несебър и 25 км. от Бургас – най-добрият град за живеене в България.

 „АПОЛОН – НЕСЕБЪР” е “премимум клас” затворен комплекс състоящ се от шестетажна сграда, оградена с живописно оформени вътрешни пространства – градини със зеленина и разнообразна декоративна растителност, детска площадка, басейн  за деца и възрастни, зони за отдих и разходка, аптека, подземен паркинг.

 „АПОЛОН – НЕСЕБЪР” е уникален комплекс с иновативна концепция и набор характеристики, които ще харесат на всеки един собственик.

          Апартаментите се предлагат завършени с климатик и кухня, която е оборудвана с мивка, батерия, котлони, аспиратор и хладилник;

         Чудесен баланс от характеристики, отговарящи на модерния стил на летен отдих за цялото семейство;

 

ПЛОЩ НА ПАРЦЕЛА – 5 000 КВ.М.                                                                                                

РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ – 8 500 КВ.М.

БРОЙ АПАРТАМЕНТИ – 133 БР.

 

„АПОЛОН – НЕСЕБЪР” се състои от 5 секций – А, В, С, Д, Е, в които са рзположени:

         Студия – 4 бр.

         апартаменти с една спалня – 100 бр.

         апартаменти с две спални – 28 бр.

         апартаменти с три спални – 1 бр

 

Комплексът е напълно самостоятелно отделен с ограда и собствен пропускателен режим (бариера с контролиран достъп), но естествено свързан като част от известния мини-курорт „АПОЛОН”, разположен в съседство.

 

„АПОЛОН – НЕСЕБЪР” е удобен за целогодишно обитаване и целогодишно предлага за собствениците множество полезни услуги – чистене, пране, поддръжка на имотите, ремонти,   посрещане с автомобил на пристигащи собственици от летището или от всяка друга точка в страната, подготовка на имота за посещение на собственика, трансфери до всяка точка на страната, консултация и помощ при обзавеждане  и още много ценни услуги за собствениците. 

Всички собственици и гости , отседнали в „АПОЛОН – НЕСЕБЪР” могат да ползват неограничено всички екстри на Комплекс “АПОЛОН” 

Близостта на гр. Несебър, признат от UNESCO за световен паметник на културата; удобните комуникации; възможността за селски, ловен, риболовен, винен  и горски туризъм, прави Комплекс „АПОЛОН – НЕСЕБЪР”, място, уникално в световен мащаб.

Начало на строителство – 15. 10. 2012 г.

Срок на завършване – 31. 07. 2013 г.

 
Разпределение Секция А
Апартаменти за продажба в комплекс Аполон Несебър Секция  А

 

Разпределение Секция B      
Апартаменти за продажба в комплекс Аполон Несебър Секция  B

 

 

 

Разпределение Секция C      
Апартаменти за продажба в комплекс Аполон Несебър Секция C

 

 

Разпределение Секция D      
Апартаменти за продажба в комплекс Аполон Несебър Секция D

 

 

Разпределение Секция E      
Апартаменти за продажба в комплекс Аполон Несебър Секция  E